Telefon: (+36-1) 485-5050
Email: mail@holovm.hu

Rólunk

Cégünk 1986 óta foglalkozik hologramok tervezésével és előállításával. Talán van, aki még emlékszik, hogy a kilencvenes években Magyarországon hatalmas hamisítási hullám söpört végig. Szinte minden okmányt hamisítottak a személyi igazolványoktól az utazási bérletekig.

Elsőként alkalmaztuk a hologramot Magyarországon okmány- és hamisításvédelemre, ami kiválóan vizsgázott a kilencvenes években, így az első megrendelést a megbízások sokasága követte napjainkig. A Hologram KFT tervezte az első hologramokat, melyeket különféle zárjegyeken használnak mind a mai napig. Nevünkhöz fűződik a hologram csíkkal védett BKV jegyek és a ma is használt rendszámtábla matricák bevezetése is. Főleg állami megrendeléseket teljesítünk, melyeknél a legnagyobb biztonsági nyomdákkal dolgozunk együtt.

2001 óta két német cég termékeinek kizárólagos képviseltét is ellátjuk Magyarországon, melyek a világszínvonalat képviselik a maguk területén.
Hologram Company RAKO GmbH

A hologram matricákon kívül más okmány- és termékvédelmi eszközöket is szállítunk, többek között rendkívül vékony fóliákat, laminátumokat, melyekkel például a gépjármű forgalmi-engedélyekben találkozhatunk:
Trautwein GmbH